Tilskudd til utskifting av gamle vedovner

Klæbu kommune gir tilskudd til utskifting av gamle vedovner med kr 2000.

Ikke-rentbrennende ildsteder som gamle vedovner forurenser luften, samtidig som de varmer dårlig.

Kriterier for å søke:

• Tiltaket gjelder når et ikke-rentbrennende ildsted, som åpen peis eller gammel vedovn produsert før 1998, erstattes med en rentbrennende.

• Det gis ikke støtte til utskifting av olje-/parafinovn. Tilskuddet gjelder for vedovner som er skiftet ut i 2018.

• Tilskuddet er begrenset til 1 vedovn per husstand.

• Ordningen gjelder ikke for fritidsboliger.

Hvordan får jeg støtte:

• Det anbefales å søke før du installerer ny vedovn da kommunen har avsatt begrenset med midler til tiltaket, slik at potten kan gå tom. "Først til mølla".

• Bruk søknadsskjemaet under og send det utfylt til postmottak@klabu.kommune.no eller i brev til postboks 200, 7540 Klæbu.

Søknadskjema for tilskudd til vedovn

Meldeskjema sjekkliste for installasjon av ildsted