• Abonner på nyheter
  • FacebookFølg oss
  • KontaktKontakt oss
  • Language

TV-aksjonen NRK 2018

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober

           

Norge er et samfunn der forskjellene øker. Forskjeller som ikke først og fremst handler om etnisitet eller religion, hvor du kommer fra eller hvem du er. Men om du er innenfor eller utenfor.

Det er mange måter å være utenfor på. Fra å mangle en seng å sove i, til å være utenfor arbeidsliv eller sosiale fellesskap. Dette rammer ikke bare enkeltpersoner, men gir ringvirkninger for hele befolkningen.

Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer.

Klæbu kommune
I Klæbu kommune er det satt ned en kommunekomite for årets TV-aksjon. Fra det politiske miljøet er ordfører Kirsti Tømmervold og Frøy Torun Kvernrød med. Ordføreren som leder av komiteen. I tillegg har komiteen krefter fra frivilligsentralen - Lillian Waaden, skoler Turid Dragsten, administrasjonen Turid Kvalø og Steinar Lianes.

Innsamlingsdagen er søndag 21.oktober.
Bøssebærerne er ute mellom kl. 16.00 - 19.00.


Bøssebærerne m.fl. vil ha base på Klæbu rådhus, og møter opp kl. 15.00 for informasjon og registrering.

Bøssebærere:
Det trengs bøssebærere. Meld deg på e-postadresse: postmottak@klabu.kommune.no eller tlf. 72 83 35 00 eller på nett – se lenke under. 

Lenker ifbm. TV-aksjonen:

https://blimed.no/

https://www.nrk.no/tvaksjonen/

Sist oppdatert: 11.09.2018 10:39