Omkjøring miljøgate Tine Bugges veg

I forbindelse med bygging av miljøgate Tine Bugges veg vil trafikken legges om i to omganger.  Arbeidet starter i neste uke (uke 5).

I den første perioden, fra begynnelsen av neste uke (uke 5), vil det bli omkjøring som vist på skissen, via gamle Hallsetbakken. Samtidig blir delen nærmest rundkjøringa stengt sammen med Nordals veg. Omkjøringa vil bli merket.

I periode 2 vil resterende miljøgate bli stengt og omkjøring vil skje via Nordals veg, Vikingvegen og Rydlandsvegen. Dette blir det nærmere informert om. Arbeidene vil være ferdigstilt i løpet av sommeren.

Gangruter i forbindelse med omlegging av Tine Bugges veg:

Hvis det er spørsmål rundt dette, eller det medfører store ulemper, send epost til prosjektleder Roald Klausen på epost roald.klausen@klabu.kommune.no og oppgi hva det gjelder, samt eventuelt telefonnummer.

Sist oppdatert: 04.03.2019 13:21